utorok 24. júla 2018

V Ľubochni

Vitajte u mňa!
Ďakujem vám za komentáre v predchádzajúcom príspevku!

Dnes som sa venovala len štrikovaniu a takto mi pribúda trojfarebná pletenina:





Pol dňa sme strávili v Ľubochni. No, škoda, že nie na výlete. Bola som na endokrinologickom vyšetrení. Pri mojej fóbii z lekárov som si to ani na prechádzke medzi vyšetreniami nedokázala užiť. Urobila som aspoň pár foto:













Pri hortenziách som aspoň trocha pookriala :-)








Stretla som sa s viacerými zdravotnými sestrami a jednou lekárkou. Konečne som sa dožila profesionálneho správania. Všetky boli milé, s úsmevom na tvári, empatické, a to najdôležitejšie - lekárka nemala na sebe veľký biely plášť, ale slušivé biele šaty :-)

Moja štítna žľaza je "na križovatke a nevie sa rozhodnúť, ktorou cestou ďalej" :-) Jej pravá strana sa zväčšila, no lekárka zatiaľ nerozhodla, či už treba nasadiť liečbu, tak trocha ešte počkáme :-)

Dnes bola etapa na TdF zaujímavá. Uvideli sme aj "plačúcich" cyklistov, nebezpečné pády a kus krásnej krajiny s množstvom histórie. 

Môj dnešný čaj bol jednoduchý - zo suchých malinových listov:






Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času!

Nech sa vám darí!
Daniela!

2 komentáre:

  1. Good progress on knitting, Daniela. I don't like visiting doctors but we have to when needed:( Nice pictures from country side!
    Loved your bag in the last post. You are so fast in making and posting, I can't keep up even with reading :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prajem milý dník, no kto by povedal, že v Ľubochni je tak pekne. Práve sa zamýšľam, prečo tak peknému kvetu vymysleli také hrozné meno (znie mi tvrdo, navyše, ešte je tam aj tenzia).:) Veselé pletenie. Za ten čas, čo ja sa k niečomu len odhodlám a ešte je otázne, či to fakt spravím, Vy reálne upletiete alebo vyšijete min.10-15 projektov. :)

    OdpovedaťOdstrániť