pondelok 24. decembra 2018

Pokoj ľuďom dobrej vôle

Vitajte u mňa!
Ďakujem za komentáre v predchádzajúcom príspevku! Sú v nich aj milé vianočné priania a tak nechcem zaostať ani ja a všetkým vám želám krásne a ničim nerušené najkrajšie sviatky v roku!

Pokoj ľuďom dobrej vôle!

U nás takmer celý víkend pršalo. Túto noc to bolo aj s trochou snehu a tak sú moje milované kopce v okolí Jasenovej aspoň pobielené :-)

Postúpila som aj s vyšívaním:




V tieto dni to bez čaju nejde, patrí u mňa totiž k pohode a tú pri vianočnom stromčeku určite mám:

šalvia



Stromček nám slúži už 43. Vianoce. Je síce biedny, opĺznutý, s tými teraz vyrábanými sa nedá ani porovnávať, ale ja ho asi nikdy za nový nevymením. Aj ozdoby na ňom majú svoje roky. Väčšinu sme kupovali s Maťkom (on sa ako malý z toho veľmi tešil) v osemdesiatych rokoch minulého storočia :-)


Malý, skromný, retro, proste náš :-)


Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času!

Nech sa vám darí!

Daniela

6 komentárov:

  1. Šťastné a veselé Vianoce, pokoj a pohodu Tebe a celej Tvojej rodine. Mnoho výšiviek a krásnych postov, ktoré nás budú tešiť. ♥ Ana

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dani,šťastné a veselé Vánoce, hodně zdraví,lásky a krásného vyšívání v příštím roce Ti přeje. Marie

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Danielka,zdraví a štěstí přeji Tobě i celé tvé rodince.Při krížikov,ať se ti nezamotají balvlnky a ať nás pořád těšíš novými výšivkami.
    Daška

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Danka,
    aj Tebe krásne a spokojné Vianoce v kruhu rodinky!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné, spokojené a pohodové Vánoce Tobě i Tvým blízkým přeji! Romana

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Danka, retro stromček je podľa mňa práve v tomto čase to pravé ... A zvlášť, keď sú neni všetky dietky okolo vianočného stola ... Zadívaš sa naň a máš pred očami všetky tie Vianoce, ktoré ste zažili spolu. Určite ti to vženie slzy do očí, to je samozrejmé, ale teš sa z toho, že sú všetky deti tu a že sú úspešné ... Nie je to samozrejmosť ... Určite ste v spojení ... mobily sú super vec ... Tak ešte raz ti prajem krásne Vianoce ... L.

    OdpovedaťOdstrániť