streda 26. decembra 2018

Včera snežilo, dnes sa to topí

Vitajte u mňa!
Ďakujem za komentáre v predchádzajúcom príspevku!

Budujem domček:




Včerajší deň bol u nás nádherne vianočný, zasnežený :-)
Dve hodiny na prechádzke, romantická biela idylka, Borova radosť z voľneho priestoru, fotoaparát v ruke, a hneď mám v duši pokoj :-)




















Keď som sa vracala naspäť do dediny, na chvíľu sa od západu obloha otvorila a nechala prejsť pár lúčom slnka, ktoré spôsobili zvláštne žlté svetlo, ktoré sa mi však nepodarilo odfotiť:



A už som zas v dedine:





 





moje premočené kožené topánky :-(

Choč sa schoval :-)



Dnes som ešte nos z domu nevytiahla. Chýba romantika. Je smutno, sneh sa topí, ale pôjdem aspoň na hodinu neskôr večer, okolo 21:00, na zdravotnú :-)

Dnes som mala čaj z dobrej mysle:







Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času!

Nech sa vám darí!

Daniela

8 komentárov:

  1. Dani, máš to krásné fotky zimní atmosféry. M.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je krása! Ijá dnes promočila boty, protože i u nás z včerejší romantiky je dnes čvachtající břečka.😢 Hlavně, že jsem nakoupila impregnaci a od kamarádky dostala včelí vosk. Jen jsem je jaksi zapomněla aplikovat.😂🙏 U vás to aspoň vypadá pokojně, u nás, v našem okolí, hotové blikající Las Vegas, takže si člověk moc hlavu nevyčistí. Aspoň já tento přehnaný blikající světelný smog nemusím. Lenka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Danka,
    máte krásnu nádielku snehu, u nás po ňom ani stopy :-) ale stále veríme...
    Pekné zimné fotky, ani sa nedivím, že sú topánky premočené. U nás by som už same večer asi nešla von... hlavne sa opatruj.
    A výšivka bude krásna, snáď zajtra dobuduješ aj domček.
    Páá

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zasněžená krajina je krásná, u nás to bylo před svátky, ale pak to už nevydrželo, je to škoda. Ale dnes aspoň svítí sluníčko.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Máte krásne nasnežené, nuž Orava je Orava...aj keď u nás na Gemeri je tiež bielo. Zimné večerné prechádzky sú najkrajšie.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Orava je krásna takto zasnežená. Niekedy tam musíme znovu ísť aj s dcérkou - tá ešte ani na rozprávkovom :)Oravskom hrade nebola. U nás po snehu už ani stopy, ani na Morave sme žiaden nenašli. :) A to som pod stromček chcela nové korčule v predstave, že budú zamrznuté naše Slnečné jazerá. Takto už len aby sme sa otužovali a plávali v nich aj v zime. :) ...a výšivka nakoniec nie je vianočná, ale je milá. A papučky sa tieto Vianoce u Vás neplietli? :) Milý koncoročný čas želám. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Τι καταπληκτικές φωτογραφίες !!!!! Εδώ στην Αθήνα, μας λείπει πολύ αυτή η χιονισμένη ατμόσφαιρα και πολύ χαίρομαι να βλέπω τα τοπία σας !!!!! Χρόνια πολλά !!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Η μετάφραση είναι λίγο περίεργη .... ίσως έπρεπε να γράψω Καλά Χριστούγεννα !!!!!

    OdpovedaťOdstrániť