streda 21. mája 2014

Skalná ruža

Dnes sme sa s kolegyňou Majkou č.1 dohodli, že pôjde k nám na kávu. Ja som najskôr potrebovala ísť do potravín, tak ona išla ešte na tržnicu po priesady kalerábu. Potom ma čakala pri aute. Už pri príchode k autu som si všimla, že niečo akosi opatrne drží v ruke. Prekvapila ma! Kúpila mi skalnú ružu v črepníku. Minule sme boli na tržnici a mne sa skalná ruža páčila. Ona na to nezabudla! Je to pravá kamarátka. 

Pri káve sme si "potrkotali" a po jej odchode som sa o darček postarala. Budem sa tešiť niekoľko dní z pozorovania, pokým ruže nerozkvitne. Potom opäť odfotím.





Dnes ma prekvapil aj manžel. Našiel pokrievku na kamenný hrniec s kefírom. Hľadal v starom kredenci po svojej mame, ktorý mnoho rokov odpočíva vyhodený v sklade:





Dnes zrejme prišlo leto. Bolo ho cítiť vo vzduchu a vidieť na úľoch:




Večer sme sa tešili s Jurkom. Vyšívanie mám dosť jednoduché a mohla som vyšívať aj pri rozprávaní. Takže aspoň niečo mi pribudlo:




Užívajte si pekné dni, radujte sa z nich!
Daniela

1 komentár:

  1. Naozaj krasny darcek :) Kvietok vzdy potesi... Z toho, ze je Jurko spat sa radujem, ale je to ako vcera, ked sme stali pri Vasej branke a rozpraval ako sa za "velku mlaku" tesi. Je az neuveritelne ako ten cas leti...

    OdpovedaťOdstrániť